Werkgroep

De Castellum Singers hebben geen bestuur. Een enthousiuaste groep van vier leden vormt de zogenoemde werkgroep, die helpt het reilen en zeilen van het koor in goede banen te leiden. Zij zijn te bereiken via email: contact @ castellum-singers.eu of bel even naar Annie (030-637 18 83).

Dirigent

dirigerenSinds de oprichting in 2006 staan de Castellum Singers onder de bezielende leiding van Jan van Wieringen. Een Utrechtse duizendpoot die meerdere koren onder zijn hoede heeft, waaronder de Houtense Red Flowers.

muzikale-notenBond

De Castellum Singers zijn lid van de  ”Bond voor smart- & levensliederen”
Zie voor info de site van deze bond.

vanHouten&co

Op de site van vanHouten&co vindt u een overzicht van hun activiteiten.Het koor is verbonden aan de Stichting vanHouten&co. Deze bevordert de Welzijns Ontwikkeling in Houten. Kijk voor meer info op hun site.

Wat kost dat?

Theater_010Het huren van een repetitieruimte, het betalen van een vergoeding aan de dirigent, zorg voor een goede geluidsinstallatie als begeleiding bij repetities en optredens, dat kost allemaal geld. Daarom betalen de leden een contributie -elke maand te innen door vanHouten&co- van 3 euro 15 per repetitie (in juli / augustus vervallen vier of vijf repetities, evenals de dinsdag tussen kerst en nieuwjaar).
Wil je zelf controleren welk maandbedrag wordt afgeschreven?
Klik dan op het logo van Cursus&co.

Daarnaast is er voor nieuwe leden een eenmalige bijdrage voor het verstrekken van rode bretels en een rode vlinderdas (voor de mannen), met een bruikleen van een Maleise pet en een zeemanspet, en voor de dames een rode sjaalkraag en een Maleise sjerp. Het bedrag hiervoor bedraagt 22,50 euro voor de heren en 21,50 euro voor de dames. Vanaf ons jubileumjaar 2016 hebben we een derde ‘kledinglijn’: nog steeds met als basis zwart, maar voor de dames een sjaal in blauwtinten en voor de heren van dezelfde stof een korter exemplaar (choker), te dragen op een wit overhemd met zwart pailletten-gilet.

Daarnaast is er de -vrijwillige- ”Lief-en-leed-pot”.

We gaan ervan uit dat de leden zelf een zwarte map aanschaffen om de muziek in te doen en een muziekstandaard.