Rosendael_15 050De Castellum Singers in Actie

Op deze pagina geven we graag een overzicht van onze ervaringen met optredens. Leuk voor de eigen leden, maar ook als bedankje naar onze gastheer / gastvrouw.

De foto’s zijn vaak gemaakt door een van onze enthousiaste supporters of door iemand uit het publiek / van de organisatie. Wij stellen dat erg op prijs.

Zwarte_Katers 04115 januari 2016:  De avond van Prins Felix LII

Een avond met veel ‘kattengemauw’ van Carnavalsvereniging De Zwarte Katers uit Utrecht. Zeer gezellig, met veel meezingers en natuurlijk in polonaise door café De Windhoek.

 

10 januari 2016:
Eerste optreden in het jubileumjaar
bij Huize Rosendael te Utrecht

Rosendael_15 055Zoals we eigenlijk al gewend zijn: een supergezellig optreden bij de bewoners van Huize Rosendael. Al bij het tweede nummer werd er vol overtuiging meegezongen en meegeklapt. Na de pauze was het helemaal feest en werd er met een polonaise afgesloten, nadat we op verzoek ‘Lamenie, lamenie, lamenie lache…’ herhaalden.Een succesvolle start van de viering van ons tienjarig bestaan!

 

24 december 2015Kerstviering Opstandingskerk – Houten
…muzikale ondersteuning -samen met koperblazers KNA- van de oecumenische dienst.                                                      foto’s: Loes Kaptein 

kerstavond_054Een bijzondere ervaring voor ons koor. We hebben weliswaar een -best uitgebreid- kerstrepertoire, maar dat tijdens een dienst uitvoeren is een nieuwe ervaring. Zeker als je de meeste nummers dan ook samen met de koperblazers brengt. Wij hebben het als zeer positief ervaren, wat zeker ook bleek uit het applaus van de kerkgangers en hun reacties na afloop. Dank dat we hieraan mochten bijdragen.

 

2 oktober 2015: Optreden in Het Haltnahuis – Houten
… ter gelegenheid van de Nationale Ouderendag 2015    foto’s: Loes Kaptein Nationale Ouderendag 2015 - Houten Haltnahuis

Sprankelend optreden, waarvan zowel de bewoners van Het Haltnahuis, hun gasten als wijzelf enorm hebben genoten. Met als speciale gasten: Marina uit Sevilla en Happy José uit Trinidad.

Klik op de foto voor de hele serie.

8 januari 2012: Huize Roosendaal – Utrecht

Een gezellig optreden, met wat improvisatie vanwege de uitbraak van een bacterie. Deaardoor was de grote zaal niet beschikbaar en weken we uit naar een nevenruimte. Misschien wel juist daardoor bleek er bij de koorleden -maar ook bij het enthousiaste publiek- een extra drang om het tot een geslaagd geheel te maken. Het dankwoordje van een van de bewoners vonden we heel ontroerend. We zijn blij dat we deze middag hebben mogen opluisteren.

Deelname aan WieKentHouten (Activiteitenmarkt) 2014.

Activiteitenmarkt Houten 2014 Optreden Castellum Singers<< klik op de foto voor de serie of hier voor de video van -een deel van het lied ‘Rood zijn de rozen’.

Optreden Hof van Batenstein 6 juli 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA<< klik op de foto voor de serie

 

 

Fotogalerij van ons optreden in Huize Rosendael

Optreden in de Ridderhof te Amerongen, met een Spaanse donna Marina   Donna Marina zorgde voor een live-optreden

>>klik op de foto>>

Kerst bij de Gordel van Smaragd (december 2012)Kerst bij Gordel van Smaragd

<<klik op de foto<<

 

 

 

27 november 2012: De Oase – IJsselstein

Little drummer boy

Little drummer boy

Op uitnodiging van De Vrienden van De Oase werkten de Castellum Singers dinsdagmiddag 27 november in het wijkservice-centrum mee aan een ‘vroeg kerstoptreden’. Het bleek de laatste keer dit jaar dat er een bijeenkomst was, vandaar dat we probeerden de aanwezigen toch al in de juiste stemming te brengen.

 

 

 

 

IMG_3498Optreden Lombok (november 2012)

<<klik op de foto<<

Een kijkje bij een optreden:

14 augustus 2012: Roosevelthuis – Doorn

Wat een geweldig optreden! Zoals gebruikelijk een rustig begin met een aantal Indische en enkele Zuid-Afrikaanse nummers vóór de pauze. Daarna het mee-zing-repertoire. Dat hebben we geweten: de stemming zat er meteen goed in en het publiek ging meteen in de polonaise. Zelfs de toegift telde deze keer twee krakers. In de auto terug en weer thuis in Houten is er door ons nog flink over nagepraat: een prima sfeer! Publiek: BEDANKT.

17 juli 2012: De Basis – Doorn

Gelukkig viel het aantal vakantiegangers in het koor mee, dus konden we bij zorgcentrum De Basis in Doorn een goed optreden neerzetten. Wij hebben er van genoten, maar ons publiek ook, getuige de e-mail die wij van hen ontvingen, met een door hen gemaakte foto:

Beste koorleden,
Bedankt voor jullie gezellige optreden.
De mensen hebben er van genoten en we hebben jullie opgenomen in ons bestand.
Tot in de toekomst!

Vriendelijke groet,
Wouter – De Basis

 

 

12 mei 2012: Tini van der Mark wordt 90
Een verrassingsoptreden voor ons

Al wat ouder, maar zeker ook leuk om te bekijken:

Optr Odijk2009_085
optreden in Odijk, 2009 >>

De foto’s van leden-activiteiten 
staan onder de knop ”voor leden”.