Leuk dat je interesse toont voor ons zangkoor

 

Graag laten we zien wie deze welgestemde 50-plussers uit Houten zijn en hoe je ons live kunt beluisteren. 

Onze doelstelling

  • Genieten van het zelf zingen, in verschillende stijlen
  • Ons publiek een fantastisch en onvergetelijk optreden bieden met muziek die je raakt in het hart

 

Even kennismaken

Onze slogan is: welgestemde 50-plussers. Dat duidt al aan dat we de leeftijd van de gevorderden hebben bereikt en beschikken over jarenlang geoefende stemmen. 

Gemengd zangkoor de Castellum Singers uit het Utrechtse Houten ontwikkelde zich de afgelopen twaalf jaar tot een enthousiaste groep mensen, die niets liever doen dan voor anderen optreden om hen te laten meegenieten van het repertoire. Dat wordt versterkt door de grote betrokkenheid tussen de leden onderling.
Met de keuze van onze liedjes spelen wij in op het publiek waarvoor we optreden. Steeds worden er nieuwe nummers toegevoegd, mede door de inzet van onze dirigent: Jan van Wieringen.

Veelzijdig repertoire van welgestemde 50-plussers

Ons repertoire is voor het grootste deel Nederlandstalig en bevat naast veel meezingers ook de wat stillere luisterliedjes. Voor een deel zijn het liederen ‘uit onze jeugd’ en die van veel van onze toehoorders. We zien dan ook heel vaak blikken van herkenning. Daarnaast hebben we echter veel bekende nummers ‘van deze tijd’, want ook die zorgen voor herkenning en plezier.

De muziek bestrijkt een groot deel van de wereld:
alle windstreken worden in ons repertoire harmonieus verenigd.

Wil je een kort overzicht van wat we zingen? Klik dan op de knop:

Wij repeteren op dinsdagmiddag van 13 – 15u -met een korte pauze- in lokaal 4.19 van Theater AandeSlinger/HMC – De Slinger 40 – Houten.

Voor contact met het koor -bijvoorbeeld voor het aanvragen van een optreden- kun je het formulier invullen (zie bovenin de knop contact) of stuur een mail: contact@castellum-singers.eu

 
We hebben ook een facebook-pagina. 

Facedbook-like

Daar vind je de meest actuele nieuwtjes over ons koor.
(en mogen we je dan meteen vragen ons links onder de grote foto een -like- te geven? Dank)