Leuk dat je interesse toont in ons zangkoor

Graag laten we zien wie deze welgestemde 50-plussers uit dit zangkoor Houten zijn en hoe je ons live kunt beluisteren. 

Onze doelstelling

  • Genieten van het zelf zingen, in verschillende stijlen
  • Ons publiek een fantastisch en onvergetelijk optreden bieden met muziek die je raakt in het hart

Even kennismaken

Onze slogan is: welgestemde 50-plussers. Dat duidt al aan dat we de leeftijd van de gevorderden hebben bereikt en beschikken over jarenlang geoefende stemmen. 

Gemengd zangkoor de Castellum Singers uit het Utrechtse Houten -sopranen, alten en mannen- ontwikkelde zich de afgelopen veertien jaar tot een enthousiaste groep mensen, die niets liever doen dan voor anderen optreden om hen te laten meegenieten van het repertoire. Dat wordt versterkt door de grote betrokkenheid tussen de leden onderling.
Met de keuze van onze liedjes spelen wij in op het publiek waarvoor we optreden. Steeds worden er nieuwe nummers toegevoegd, mede door de inzet van onze dirigent: Jan van Wieringen.

Veelzijdig repertoire van welgestemde 50-plussers

Ons repertoire is voor het grootste deel Nederlandstalig en bevat naast veel meezingers ook de wat stillere luisterliedjes. Voor een deel zijn het liederen ‘uit onze jeugd’ en die van veel van onze toehoorders. We zien dan ook heel vaak blikken van herkenning. Daarnaast biedt dit zangkoor Houten echter veel bekende nummers ‘van deze tijd’, want ook die zorgen voor herkenning en plezier. 

De muziek bestrijkt een groot deel van de wereld:
alle windstreken worden in ons repertoire harmonieus verenigd.

Wil je een kort overzicht van wat we zingen? Klik dan op de knop:

Wij repeteren op dinsdagmiddag van 13 – 15u -met een korte pauze- in lokaal 4.19 van Theater AandeSlinger/HMC – De Slinger 40 – Houten. Gemiddeld treden we zo’n twaalf keer per jaar op. Onze kleding is daarbij zeer divers. Kijk maar eens naar de foto’s.

Wil je eens komen kijken of ons koor ook wat voor JOU is? Voel je dan welkom bij onze repetitie. Je luistert drie weken vrijblijvend mee -en natuurlijk kun je meteen meezingen- en daarna beslis je of wij jou als nieuw lid kunnen inschrijven. 
(noten lezen is bij ons niet noodzakelijk).

Voor contact met het koor -bijvoorbeeld voor het aanvragen van een optreden- kun je het formulier invullen (zie bovenin de knop contact) of stuur een mail: contact@castellum-singers.eu

 
We hebben ook een facebook-pagina. 

Facedbook-like

Daar vind je de meest actuele nieuwtjes over ons koor.
(en mogen we je dan meteen vragen ons links onder de grote foto een -like- te geven? Dank)